Dezinsectie, deratizare, dezinfectie apartamente si vile

Asociatiile de proprietari se confrunta in general cu probleme legate de insecte parazite si rozatoare datorita salubrizarii defectuase a subsolurilor.

In momentul in care acesti paraziti vor epuiza sursele de hrana din subsoluri, va vor invada apartamentele.

Dezinsectie deratizare apartamente si vile ConstantaVa recomanadm ca dupa ce veti efactua salubrizarea subsolurilor si a spatiilor de depozitare a resturilor menajere (ghene), care sunt o alta sursa importanta de hrana pentru paraziti, sa contactati o scietate autorizata sa presteze servicii de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE, in vederea efectuarii lucrarilor specifice.

Mentinerea curateniei in spatiile in care pot aparea focare este foarte importanta deoarece interventiile DDD se pot dovedi inutile in conditiile in care daunatorii isi pot procura hrana in continuare din aceleasi spatii.

Echipa MioCleaning recomanda monitorizarea continua a situatiei, monitorizare care este disponibila in cadrul unui CONTRACT DDD anual, care este mai avantajos si din punct de vedere financiar pentru asociatiile de locatari decat interventiile ocazionale, interventiile ocazionale prilejuite de infestari masive fiind mult mai costisitoare decat o monitorizare continua care are scop preventiv.

MioCleaning ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si in cazul in care apare o infestare inopinata va rugam sa ne contactati la adresa de email sau la dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon .

 

Curatare spalare geamuri - firme de curatenie Constanta

Spalare geamuri

Lăsați personalul nostru - al firmei de curatenie - extrem de bine pregătit de curățare a ferestrei să vă lumineze ziua cu mâinile noastre impecabile și să răspândească metoda de curățare. Servicii profesionale de curăţat geamuri apartament, curăţat spălat geamuri locuinţe, curăţat geamuri domiciliu, curăţare geamuri birou, curăţat geamuri magazine, spălat geamuri balcon, spălare geamuri după constructor. Curăţarea geamurilor este o necesitate periodică, fiind o operaţiune dificilă şi greoaie, uneori chiar periculoasă şi durează mult timp.

Spalare curatare podele - firme de curatenie Constanta

Curatare pardoseli si suprafete dure

Cu stilul nostru unic de curate pardoseli și cu metodele de spălare cu presiune, dovedită in timp, vom avea un aspect nou pentru a arăta ca ziua în care a fost construit. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi - firma de curatenie Constanta - ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.